Serviceluiken in iedere gewenste maat

Wij leveren originele fabrieks serviceluiken op maat, u bepaald zelf de afmeting

Serviceluik op maat

CamperBouwNederland levert bagageluiken, serviceluiken, garagedeuren en deuren voor uw (casco) camper op maat. Iets waar iedere camper bouwer tegen aanloopt is dat er bijna geen afwijkende maten bagageluiken, serviceluiken,garagedeuren en deuren voor uw (casco) camper te koop zijn. U heeft dan keuze uit de afmetingen die de fabriekanten aanbieden (standaard maten) CamperBouwNederland levert bagageluiken, serviceluiken, garagedeuren en deuren voor uw (casco) camper op iedere gewenste maat.
U kan bij ons een bagageluik, serviceluik, garagedeuren of deur voor uw (casco) camper op maat bestellen. Tevens kunt u er zelfs voor kiezen om alleen het frame te bestellen zonder paneel zodat uw het eigen uitgezaagde paneel weer kan gebruiken. Dit bespaard kosten en bovendien is het grote voordeel dat de deur / luik dezelfde kleur heeft als de rest van de camper.

Technische specificaties

 

De maximale afmeting die wij kunnen leveren is 2000 x 2000mm voor wanddiktes van 28 t/m 44mm. Het frame van deze luiken is gemaakt van alluminium met een rubber afsluit profiel.
Wij kunnen de serviceluiken voor uw camper geheel compleet leveren inclusief sloten en sleutels (tegen meerprijs en in verschillende uitvoeringen)
De levertijd van deze luiken / deuren is afhankelijk van de periode in het jaar maar zal zo rond de 4 tot 6 weken zijn.

Verschillende soorten

Model 2012

Dit is het allernieuwste model. Basis van dit model is model 2004. Het grote verschil met model 2004 is dat er in de deur een extra rubber afdichting is geplaatst. Er zijn bij dit model dus twee rubbere afdichtingen, een in de de deur en een in het frame (zie onderstaande afbeeldingen. Dit luik is geschikt voor wanddiktes van 28 t/m 46mm. Standaard kleur is RAL9002 met een ronde hoek met een radius van 82,5mm. Het frame is van gepoedercoat wit aluminium en word aan binnenkant afgewerkt met een rubber profiel zodat een koudebrug word voorkomen

Model 2010

Het nieuwste model bestaat uit het frame met een rubber afdichting tussen de 2 profielen aan de buitenzijde. Het frame en de rubber afdichting lopen geheel over in elkaar, zodat het een geheel lijkt met een zwarte streep ertussen. Dit serviceluik kan worden gebruikt bij wanddiktes van 28 tot 44mm.(Zie onderstaande foto)

 

Model 2004

Het model tussen het nieuwste en oude model bestaat uit het frame met de rubber afdichting tussende profielen aan de binnenzijde. De rubber afdichting is niet zichtbaar zodra het serviceluik dicht is. Dit serviceluik kan worden gebruikt bij wanddiktes van 28 tot 42mm. (Zie onderstaande foto)

Model 1990

Het oude model bestaat al een geruime tijd, dit waren de eerste soort serviceluiken. Het tussen model is een verbeterd model van het oude model, de werking is vrijwel hetzelfde. Helaas is dit model niet meer leverbaar.

serviceluik middel nieuw
 

Garageluik

Ook kunnen wij de garagedeuren leveren met afwijkende hoeken. (Zie onderstaande foto) Ook kunnen wij deze luiken leveren tot een maximale grootte 2000 x 2000mm. Voor een garageluik kan het nieuwste model of het tussen model gebruikt worden.

achterluik van een Flair Camper
 

Uitvoering standaard luiken :

1. gepoedercoat aluminium kleur wit/creme RAL9002 of fiat 240 & 249 (tegen meerprijs ook leverbaar in geanodiseerd aluminium of silver/keuze kleur gepoedercoat aluminium)

2. ronde hoeken met een radius van 82,5mm(rechte hoeken of hoeken naar wens, op maat tegen meerprijs leverbaar, kortom alles is mogelijk)

3. plakuitvoering (schroef uitvoering tegen kleine meerprijs leverbaar)

 

Comments are closed.