Serviceluik of deur op maat

Uniek en bijna de enige in Nederland

Op zoek naar een zelfde type luik of deur in uw camper als de bestaande fabrieksluiken. Serviceluiken, bagageluiken, camperdeuren en garagedeuren in iedere gewenste maat en vorm leverbaar. Wij kunnen verschillende type luiken of deuren leveren, ook de luiken van de nieuwste fabrieks campers.

Technische specificaties

De maximale afmeting die wij kunnen leveren is 2000 x 2000mm voor wanddiktes van 28 t/m 44mm. Het frame van deze luiken is gemaakt van gepoedercoat aluminium met een rubber afsluit profiel.
Wij kunnen de serviceluiken voor uw camper geheel compleet leveren inclusief sloten en sleutels (tegen meerprijs en in verschillende uitvoeringen)
De levertijd van deze luiken / deuren is afhankelijk van de periode in het jaar maar zal zo rond de 6 weken zijn.

Verschillende soorten

 

Model 2010

Het nieuwste model bestaat uit het frame met een rubber afdichting tussen de 2 profielen aan de buitenzijde. Het frame en de rubber afdichting lopen geheel over in elkaar, zodat het een geheel lijkt met een zwarte streep ertussen. Dit serviceluik kan worden gebruikt bij wanddiktes van 35 tot 44mm.(Zie onderstaande foto)

 

Model 2004

Het model tussen het nieuwste en oude model bestaat uit het frame met de rubber afdichting tussende profielen aan de binnenzijde. De rubber afdichting is niet zichtbaar zodra het serviceluik dicht is. Dit serviceluik kan worden gebruikt bij wanddiktes van 28 tot 42mm. (Zie onderstaande foto)

 

Model 1990

Het oude model bestaat al een geruime tijd, dit waren de eerste soort serviceluiken. Het tussen model is een verbeterd model van het oude model, de werking is vrijwel hetzelfde. Helaas is dit model niet meer leverbaar.

serviceluik middel nieuw
 

Garageluik

Ook kunnen wij de garagedeuren leveren met afwijkende hoeken. (Zie onderstaande foto) Ook kunnen wij deze luiken leveren tot een maximale grootte 2000 x 2000mm. Voor een garageluik kan het nieuwste model of het tussen model gebruikt worden.

achterluik van een Flair Camper
 

Uitvoering standaard luiken :

1. gepoedercoat aluminium kleur wit/creme RAL9002 of fiat 240 & 249 (tegen meerprijs ook leverbaar in geanodiseerd aluminium of silver/keuze kleur gepoedercoat aluminium)

2. ronde hoeken met een radius van 82,5mm(rechte hoeken of hoeken naar wens, op maat tegen meerprijs leverbaar, kortom alles is mogelijk)

3. bevestiging door middel van schroefbeugeltjes

 

Comments are closed.