Uniek !! auto ambulance en gesloten aanhanger in een

Twee aanhangers in èèn !  Iets wat nog niet te koop is !

Wij zijn begonnen met het bouwen van een combi aanhangwagen. We maken twee frames van roestvast staal (RVS). Deze frames kunnen op het chassis van de aanhangwagen geplaatst worden.

Het eerste frame is voor vervoer van auto’s

Het eerste frame is gemaakt voor het vervoer van auto’s, een auto ambulance. Het is een demontabel frame van RVS, zodat je het onderstel weer kan gebruiken voor een gesloten aanhanger. Er zijn extra dikke RVS kokers gebruikt zodat een zeer robuust frame is ontstaan, maar tevens is ook zeker rekening gehouden met het gewicht van het frame.

Het tweede frame is de basis voor een gesloten aanhanger

Het tweede frame is de basis voor de vloer van de gesloten aanhangwagen, het word een geisoleerde en gesloten aanhangwagen. Het word een soort van afzetunit die met uitdraaipoten van de basis aanhanger afgehaald kan worden. In deze opbouw komen alle mogelijke opties die wij kunnen maken in een aanhanger of camper. Denk hierbij aan een verkoopklep, zijdeur, oprijklep, ramen of serviceluiken en camperdeuren.

Het grote voordeel

Het grote voordeel van een gesloten afzetunit is dat de aanhanger niet als gesloten aanhanger gekeurd hoeft te worden, de gesloten en geisoleerde opbouw word gezien als lading, zie het als een soort zee container.

De werkzaamheden

  1. de beide frames zijn inmiddels op maat gemaakt en gelast (zie foto’s)
  2. het frame van de auto ambulance loopt aan de achterkant schuin af
  3. de frames kunnen gewisseld worden en worden gezien als lading
  4. de verlichting word nog aangepast zodat deze goed zichtbaar word

Comments are closed.