Een minicamper / kleine buscamper

Een minicamper / buscamper, met nieuwe inbouw

Ook zeer geschikt voor dagelijks gebruik.

Welke auto’s zijn geschikt voor ombouw naar minicamper ?

  • Citroen Jumpy
  • Fiat Scudo
  • Peugeot Expert
  • Toyota ProAce

(prijs vanaf € 22.995,- All-in, inclusief  auto, rest BPM, 21% BTW, kampeerauto op kenteken)

Profiteer van belasting voordeel ! Bent u ook die dubbele autokosten zat of wil u ook goedkoop rijden ? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om een camper te combineren met een personenauto. Deze mini campers staan op kenteken als kampeerauto en u betaald dan ook maar 3 maanden houderschapsbelasting (afhankelijk van provincie) is dat € 31,00 per maand. Grote voordeel is ook dat u voor dit bedrag ook nog op diesel rijd zonder extra houderschapsbelasting, veel zuiniger en krachtiger als een benzine motor.

De basis auto :

Als basis gebruiken wij de Citroen Jumpy, Fiat Scudo, Peugeot Expert en Toyota ProAce. De geschikte auto’s moeten een zo laag mogelijke kilometerstand hebben (liefst onder 100 dkm). Deze minicampers kunnen geleverd worden van bouwjaar 2007 t/m NIEUW. All-in prijs vanaf € 22.995,- (inclusief BPM, 21% BTW, keuring RDW kampeerauto, kampeerauto op kenteken).

TRavel-Van buscampers inclusief auto

Wij hebben de zeer complete TRavel-Van 300 en 310 buscamper ontwikkeld. Deze campers zijn zo compleet mogelijk samengesteld en zijn inclusief auto.

Meer info over TRavel-Van minicampers ?

TRavel-Van 300 KLIK HIER

TRavel-Van 310 KLIK HIER

Comments are closed.