Mercedes en Fiat buscamper met automaat

Mercedes Sprinter en Fiat Ducato AUTOMAAT buscampers

Bent u op zoek naar een Mercedes Sprinter of Fiat Ducato buscamper met AUTOMAAT ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in buscamper met automaat. Op dit moment zijn we er weer een aantal het aan het ombouwen. Op de foto bij dit nieuws bericht hebben de (toekomstige) buscampers even op een rijtje gezet ;-).

Enkele van deze (toekomstige) buscampers zijn nog te koop

Bijna alle auto’s op de foto zijn al verkocht en worden in opdracht van klant omgebouwd naar een buscamper helemaal naar wens van de klant. U vraagt en wij voeren het uit! Bijna alles is mogelijk. Door onze ervaring met camper inbouw geven wij duidelijk advies als iets beter anders gedaan kan worden of als er een beter alternatief is. Uiteindelijk beslist u natuurlijk zelf hoe de biscamper ingebouwd moet worden.

Foto’s van enkele auto’s die nu in onze werkplaats staan :

klik op foto voor grotere afbeelding en album

Fiat Ducato MH2 op rijBuscampers op rij AUTOMAATFiat Ducato MH2 op rij 3 stuksFiat Ducato MH@ op rij 3Mercedes Sprinter automaat L2h2 rijMercedes Sprinter L2H2 automaat rij RMercedes Sprinter L2H2 automaat rij neusMercedes Sprinter L2H2 automaat rij RVMercedes Sprinter - Fiat Ducato rij L2H2 automaatMercedes Sprinter - Fiat Ducato l2h2 automaatAutomaat buscampers op rij

Comments are closed.