CamperBouwNederland op camperbeurs Hardenberg 23 t/m 25 septemeber 2016

18980-Camperbeurs-HB_Adwords-banner_250x250-px_StilEindelijk aanwezig op camperbeurs Hardenberg

De organisatie van de Evenementenhal ┬áin Hardenberg probeert ons al 5 jaar naar deze leuke en mooie beurs te krijgen. Probleem was dat we steeds geen camper beschikbaar hadden om mee te nemen. Als er een camper klaar was dan werd deze vlak voor de beurs verkocht en moesten we alweer “nee” zeggen tegen de organisator.

 

Maar……..nu toch gelukt om op deze beurs te staan van 23 t/m 25 september 2016

We komen dan ook met 2 of 3 campers naar deze beurs. Een Mercedes Sprinter L2H2 met een unieke indeling, nog nooit eerder in zo’n Sprinter gemaakt. Uitgangspunt was dat de camper veel leefruimte moest hebben en lengte bedden. De lengte bedden zijn zo gemaakt dat ze ook als zitbank gebruikt kunnen worden. Als bed kunnen ze uitgeklapt worden tot een afmeting van 200 x 75cm. Ook de zit/slaap bank aan de rechterzijde (schuifdeur kant) kan door een ingenieus, zelf ontworpen systeem, omgetoverd worden tot een lengte bed van 200 x 75cm.

Unieke L-keuken en ook nog een ruime toiletruimte

Als je achter in deze camper staat (de keuken) en je kijkt richting cabine dan ervaar je de ruimte die deze indeling geeft. En de camper blijft met zijn totale lengte toch onder de 6 meter. Achterin de auto is een ruime toiletruimte en een L-keuken met grote lades geplaatst.

Alvast een voorproefje van deze camper ??

KLIK HIER voor dit unieke project

Comments are closed.