Aanpassing BEKA afzetunit – vochtschade herstel – fiamma luifels

Renovatie Beka afzet unit / bredere camperdeur

De oude smallere camperdeur (60cm) moet vervangen worden door een bredere camperdeur van 80cm. Dit om ook 2 fietsen of 1 motor mee te kunnen nemen. Verder zal ook de instap veranderd worden. Deze word even breed gemaakt als de nieuwe deur (80cm). Om lekker veel licht in de camper te krijgen word er ook een raam in de deur geplaatst.

Fiamma F45s luifels :

Op deze BEKA unit moeten de zonneluifel die links gemonteerd is vervangen door twee nieuwe luifels. In de nieuwe situatie komt er een groot zonnescherm rechts en een klein zonnescherm op de achterkant van de unit. Deze schermen komen in de kleur groen (evergreen).

Vochtmeting :

De BEKA afzetunit heeft voor in de alkoof een spoor van vocht, we gaan dan ook voor de klant een vochtmeting doen om te kijken of er rotte plekken in de camper aanwezig zijn Als dit niet te erg is dan hoeft dat niet hersteld te worden, dan is waarschijnlijk alleen de oude kitlaag verwijderen voldoende en dan na reinigen een nieuwe kitlaag aan brengen. Mocht er toch teveel vochtschade zijn dan is herstellen van de panelen zowel binnen en van buiten wel noodzakelijk. Ok is er een nieuw raam in de voorzijde (boven) van de unit geplaatst, wat ook een oorzaak kan zijn door verkeerde plaatsing of afdichting van het raam. Als er verkeerde soort kit gebruikt is kan hier ook lekkage door ontstaan. Het is zo belangrijk om voor iedere klus de juiste kit te gebruiken. Je moet ook nooit bezuinigen op de soort kit.

Comments are closed.