VW Crafter L3H2 is nu aangepaste rolstoelcamper (afgeleverd)

Volkswagen Crafter L3H2 van bedrijfsbus naar rolstoelcamper

Voor dit project is gekozen voor een Volkswagen Crafter bus in de extra lange uitvoering, lengte 3 en hoogte 2 (L3H2). De keuze hiervoor is gemaakt omdat er voldoende leefruimte voor de elektrische rolstoel moet zijn. Er komen twee bedden achterin in de lengte, waarvan 1 opklapbaar. Het vaste bed word op de juiste hoogte gemaakt zodat er vanuit de in hoogte verstelbare rolstoel over gestapt kan worden in het bed.

 

 

 

 

Wat je ver haalt moet zeker goed zijn !

De trotse klant van deze geweldig mooie bus woont niet naast de deur, namelijk Vlissingen. Wij zijn dan ook erg trots dat wij dit project mogen maken.

 

 

 

Toiletruimte met speciale elektrische toilet douchestoel

De toiletruimte is zo gemaakt dat er een elektrische toiletstoel in gebruikt kan worden. deze toilet / douchestoel is van het merk Reflex en in hoogte verstelbaar en kantelbaar. Tegenover de toiletruimte komt de “rust” plaats en oplaadpunt voor de elektrische rolstoel.

Onderbouw / onderschuif rolstoel lift

Onder deze bus, bij de schuifdeur is een onderbouw / uitschuifbare rolstoel lift geplaatst. Het grote voordeel is dat deze lift geen ruimte in de auto in neemt. De lift is ruim voldoende  krachtig en van formaat om makkelijk met de elektrische rolstoel in de camper te komen. De vloer van de camper is zo ruim mogelijk gehouden zodat met de rolstoel makkelijk van leefruimte naar zitplaats en naar bed gedraaid kan worden.

Bijrijders stoel vervangen voor plek voor rolstoel

De bijrijders stoel is verwijderd en hier worden een speciale ogen geplaatst waarmee de rolstoel kan worden vastgemaakt, dit is een goedgekeurde zitplaats op kenteken.

Keuken zo gemaakt dat rolstoel eronder door kan

De keuken word zo gemaakt dat de elektrische rolstoel er onder kan komen, zodat de persoon in de rolstoel ook gebruik kan maken van het keukenblok. Aan de keuken komt de verstelbare tafel.

Camper volledig gepoetst, lijkt wel nieuwe auto

Onze vaste poetser heeft ook van deze camper weer een schitterend mooie auto gemaakt, zo opvallend dat we onderweg naar Vlissingen enorm veel bekijks hadden. Wij konden zelf ook genieten van hoe mooi ook weer deze camper is geworden.

Camper is zaterdag 7 juni 2014 bij klant in Vlissingen afgeleverd

Wij hebben de camper bij de klant in Vlissingen afgeleverd. Met 2 campers richting Vlissingen. In Vlissingen aangekomen hebben we ruim de tijd genomen om alles aan de klant uit te leggen en door te nemen waar alles voor is en hoe alles werkt. Leuke was ook dt veel mensen uit de straat bij de camper kwamen kijken, nog veel leuker hoeveel complimenten wij kregen over hoe wij de camper ingebouwd hadden. Na het nuttigen van de heerlijke broodjes die wij kregen hebben we het resterende papierwerk afgerond.

Dankbaar, mooi en uitdagend project

Dit was voor ons ook een heel uitdagend project om deze (deels) rolstoelaangepaste camper te mogen maken, zoveel dingen, maten en gewichten om rekening mee te houden en als de camper dan mooier word dan hoe je voor ogen had, dan is het best wel raar dat als de camper klaar is en dus eigenlijk op z’n mooist is onze werkplaats verlaat. We kunnen er te kort van genieten. Maar gelukkig gaat de klant er intens van genieten en gebruik van maken, waardoor wij nog extra van ons werk kunnen genieten. Zulke dankbare klanten daar doe je het voor, zo fijn.

Comments are closed.